Hos WATERCryst udvikler og forsker vi sammen som et hold. Det er med til at gøre BIOCAT unikt, at vores laboratorium, testcenter og produktion bor dør om dør på vores produktionsanlæg i Tyrol.

OM WATERCRYST

Teknologivirksomhed med et grønt fokus

WATERCryst er en tysk/østrigsk teknologivirksomhed, der har eksisteret siden 2008. Vi udvikler og producerer BIOCAT-kalkbeskyttelsesanlæg til både privat og kommerciel brug i hele Europa. Anlæggene bygger på vores egen, patenterede katalysatorteknologi og både udvikling og produktion sker på vores egne faciliteter i Østrig og Tyskland.

Økonomi og økologi går hånd i hånd

Idéen bag WATERCryst er at udvikle rentable, kemifri løsninger, der gør det muligt at erstatte eksisterende kalkbeskyttelsesanlæg med BIOCAT-anlæg, der ikke forurener drikkevandet. Filosofien er, at der skal være både grøn økonomi og fornuftig driftsøkonomi i ethvert BIOCAT-anlæg. Vi vil gerne vise, at økonomi og økologi sagtens kan gå hånd i hånd.

Kvalitet fra ende til anden

Det er en selvfølge, at vores produktion og produkter skal overholde alle gældende regler og forordninger til punkt og prikke. Alle BIOCAT-anlæg er således regelkonforme og gennemtestede, mange DVGW- og ÖVGW-certificerede.

Vi har desuden opnået en ISO-9001 certificeret kvalitetsstyring inden for forskning, udvikling og produktion. Vi får størstedelen af vores komponenter fra anerkendte, europæiske leverandører. Det er dygtige og kvalitetsbevidste leverandører, som vi har arbejdet sammen med i mange år.  Derudover er vi ISO-14001 certificerede inden for miljøledelse.

WATERCryst har hovedkontor Köln, Tyskland  – og har desuden produktions- og udviklingsfaciliteter i Kematen i Østrig. I Danmark er virksomheden repræsenteret ved Watercryst Vandteknik ApS.   

Vores medarbejdere er utroligt motiverede, fordi de er med til at forme dagligdagen og løsningerne. Deres ideer bliver taget seriøst og indgår i overvejelserne – ofte ender de også med at blive implementeret.

FILM

Om virksomheden WATERCryst

Et portræt af virksomheden og den teknologi, produktion og udvikling, man arbejder med i henholdsvis den tyske og østrigske afdeling.

 

Kåret til "Bedste brand" og "Bedste produkt"

Den kemikaliefrie Watercryst-katalysatorteknologi blev i 2022 tildelt PLUS X AWARD® i kategorierne "Bedste produkt 2022" og "Bedste brand 2022".