Video center

VIDEO

Teknologien tegnet og fortalt

Se en kort animationsvideo, der demonstrerer, hvordan katalysatorteknologien fungerer. Videoen viser den krystallisering, der sørger for, at kalken ikke kan sætte sig fast og danne aflejringer.

VIDEO

Storcenter sikrer drikkevandskvaliteten

Tag med til storcentret Riem i München og se, hvordan et BIOCAT-kalkbeskyttelsesanlæg har været med til at reducere energiforbruget og sikre drikkevandskvaliteten.  

 

VIDEO

Kalkbeskyttelse i ejendomskomplekser

Varmemester hos Kornerup Ejendomme, Casper Holst Skov, fortæller om årsagerne til, at han har valgt et BIOCAT kalkbeskyttelsesanlæg frem for traditionelle blødgøringsanlæg.

 

VIDEO

Hvorfor vælge et BIOCAT anlæg?

Flemming Jørgensen fra WATERCryst fortæller om, hvordan et BIOCAT kalkbeskyttelsesanlæg fungerer og hvorfor det er et miljørigtig, praktisk og økonomisk valg.

 

VIDEO

Cafeens kunder kræver kalk i kaffen

Kom med ned i kælderen under en italiensk delikatteserestaurant og hør hvordan et BIOCAT-anlæg sikrer gourmeterne den helt rigtige espresso. Hør også om hvordan anlægget kan gavne restaurantens økonomi.

 

VIDEO

Kemifri kalkbeskyttelse i dagligdagen

Hvordan virker et BIOCAT kalkbeskyttelsesanlæg – og hvilke fordele indebærer det for både brugeren og installatøren?
Svarene får du hér.

 

VIDEO

Kig fagmanden over skulderen

Følg med VVS-installatør Sascha Galbusera, når han installerer og sætter et BIOCAT-anlæg i drift. Se samtidig hvordan anlæggets smarte lækagebeskyttelsesmodul sikrer mod fugtskader.

 

VIDEO

Om virksomheden WATERCryst

Et portræt af virksomheden og den teknologi, produktion og udvikling, man arbejder med i henholdsvis den tyske og østrigske afdeling.

 

VIDEO

Kalkbeskyttelsesanlæg inspireret af naturen

Se hvorfor rådgivende ingeniørfirmaer i Tyskland anbefaler de regelkonforme og kemifri BIOCAT-kalkbeskyttelsesanlæg. En anbefaling, der er inspireret af naturen.  

 

VIDEO

Hvordan fungerer WATERCryst?

BIOCAT bygger på den patenterede WATERCryst katalysatorteknologi. Her kan du se en forsøgsopstilling, der gennemgår og forklarer processen.