SLUT MED
VANDSKADER

efter ubemærkede lækager

Med BIOCAT lækageovervågning og decentral lækageopsporing beskytter du din bolig nemt og effektivt mod væsentlige vandskader. Anlægget registrerer øjeblikkeligt selv den mindste fugt i f.eks. vaskerum eller køkken og lukker automatisk for vandtilførslen, inden der opstår væsentlige skader.

Lækageovervågning er integreret i alle KLS-anlæg og LS lækagemodulet kan eftermonteres på en lang række BIOCAT anlæg. 

Gulvsensor direkte forbundet via radiosignal

Op til ti mobile, trådløse gulvsensorer kan placeres på kritiske steder, f.eks. i vaskerummet foran vaskemaskinen eller i køkkenet foran opvaskemaskinen. Hver gulvsensor er forbundet direkte til BIOCAT kalkbeskyttelsesanlæg via radio, ikke via internettet. Hvis gulvsensoren identificerer et fugtigt sted, sendes der straks en realtidsmeddelelse til anlægget, der automatisk lukker for vandet. På den måde reduceres den potentielle skade betydeligt.

Fuld kontrol døgnet rundt

Alle processer kan styres og overvåges via den brugervenlige BIOCAT-app eller Connect myBIOCAT. Det betyder, at du har adgang til forbrugsværdier og lækagemeddelelser direkte på smartphonen. På den måde har du fuld kontrol, til enhver tid og uanset hvor, du er – ligesom du kan indstille parametre såsom tid, volumen og mikrolækageparametre via smartphonen/BIOCAT APP.

Kontrollér vandforbruget med din app

Den digitale dataregistrering hjælper også med at kontrollere og om nødvendigt reducere vandforbruget. App-funktionen giver dig en automatisk påmindelse, hvis der er behov for vedligeholdelse eller det er tid til at skifte granulat (hvert femte år). Alle funktioner kan hentes via Bluetooth direkte på smartphonen eller på pc’en via en webbrowser.

Fordele ved BIOCAT APP

  • Adgang til forbrugsværdier og lækagemeddelelser direkte på smartphonen giver fuld kontrol, til enhver tid.
  • Nem adgang og kontrol offline direkte via Bluetooth
  • Digital dataregistrering hjælper med at kontrollere og om nødvendigt reducere vandforbruget.
  • Individuelle indstillinger af tid, volumen og mikrolækageparametre via smartphonen.